Plantering, Vardagen

Växthus från hemfint

Inlägget innehåller affiliatelänkar från Hemfint.se

I veckan fick vi hem vårt nya växthus som vi beställde från Hemfint.se..  Vi ville ha ett väggväxthus även kallas växthus för altanen. Det skulle inte vara för stort eftersom det skulle fylla ett utrymme längs garaget och inte störa vår ”lekplats” för mycket. Det är ju ändå glas i ett växthus och barnen har sina leksaker (rutschkana och gungor) i nära anslutning.. Därför blev vi så nöjda när vi hittade detta Väggväxthus.

Växthus från hemfint

Eftersom jag skulle planera om några plantor så passade vi faktiskt på att planera dessa direkt i jorden inne i växthuset. Vi får helt enkelt hoppas på att vädret håller sig på plussidan nu. Jag har några plantor kvar inne om dessa skulle bli skadade.. Ska bli jätteroligt att följa utvecklingen..

Här växer paprika och tomater.. De har precis fått ny jord så vi får väl se hur de växer till sig.. Se är ju fortfarande ganska små så det är inte säkert att de klarar sig.

Det lilla felet..

Det gick tyvärr inte helt som vi förväntade oss med leveransen.. Jo på det stora hela med leveransen så gick det snabbt och smidigt. Redan dagen efter jag la ordern fick jag att ordern var skickad. Sen kom påsken och stoppa upp leveransen något men vips så var växthuset hemma hos oss.. Daniel var ganska snabb med att montera vilket jag är tacksam för.. Vi fick som sagt hem det i torsdag och nu är det på plats. Men det som ni kanske inte ser så bra på bilderna är att det tyvärr saknas en glasskiva i dörren.. Så typiskt.. Så i morgon måste jag kontakta dem och be om en ny glasskiva.. Hur har de kunnat missa det?? Märkligt men antagligen mänskliga faktorn.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.