Träning

Veckans viktigaste samtal

Idag ska jag komma ihåg att ringa veckans viktigaste samtal. Åtminstone enligt mamma. Idag släpps nästa veckas tider för vattengympan!! Eftersom mamma inte kan ringa idag vilar ansvaret på mina axlar. Ni kan tro jag varit orolig att jag skulle glömma bort det.  🙈 Nädå det ska nog gå bra.

Godmorgon på er. Ha en fin dag!!

0 reaktioner på ”Veckans viktigaste samtal

  1. Hehe se till att komma ihåg. Jag gjorde i ordning BQ,s matlåda och mellis som han skulle ha med sig till Leksand idag han jobbar där tis, ons och gissa vad som stod kvar i köket då jag gick upp i morse, han tog ur det ur kylskåpet med inte med sig, haha. Dock vart han så besviken då jag ringde och sa det då det var sista av köttfärslimpan, och den älskade ju han, skratt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *