Sponsrat

Vem sköter trädgården under sommaren?

//Detta inlägg är skrivet i samarbete med wexthuset.com//

Vilken ljuvlig månad vi har haft i maj. Det har varit strålande sol och varm mer eller mindre varenda dag hela månaden. Det är till och med så att man räknar med sol och värme varje dag. Nästan så att man har blivit lite bortskämd.. För snart vänder det väl. Lagom till midsommar har vi 10 grader och regn igen. Jag sa faktiskt till Daniel tidigare idag att det är nästan varmare nu i maj än vad det är under sommaren.

bevattningssystem, bänk i solen i trädgården

Blommor och växter trivs

Det märks inte minst på blommor och växterna i trädgården. Det växer och slår ut i varenda hörna.. Jag älskar vår trädgård på sommaren. Den är så uppväxt samtidigt som vi har vår odlingsytor.. Nu i vår har vi även fått in vårt växthus som jag trivs så bra med..

växthus med gurkor, tomater och paprika
Växthus med gurkor, tomater och paprika

Bevattningssystem gör jobbet

Men visst det är inte bara att njuta utan det krävs lite jobb med.. Inte minst när det är så varmt och soligt som nu.. Det krävs underhåll och vatten.. Varje kväll har vi samma rutin här hemma.. Jag fixar barnen för sängen och Daniel vattnar allt som ska vattnas och fixar trädgården för kvällen.. Teamwork.. Men samtidigt önskar vi båda att vi hade sluppit detta jobb varje kväll.. Inte minst när man reser bort vem ska sköta bevattningen då?? Tänk er istället att vi hade skaffat oss ett bevattningssystem från Wexthuset istället.. De har ett stort utbud på olika system och en trevlig kundtjänst som snabbt svarar på frågor..

20180524_124610.jpg
20180524_1246008745073666282230042.jpg
20180524_1245461694729064852940942.jpg

Våra grannar reser alltid bort hela sommaren men har trädgården full av krukor och blommor men genom ett genomtänkt bevattningssystem så håller sig deras trädgård i fint trim hela sommaren och huset ser därför bebott ut.. Nu när vi ska på semester i sommar är vi lite oroliga för just det vi odlat i växthuset och pallkragarna.. Vem ska sköta det varje kväll?? Därför ska vi nu se om vi kan hitta en lösning som gör vattningen lika smidig för vår del.. Hur löser du er bevattning under sommaren och semestern?

2 reaktioner på ”Vem sköter trädgården under sommaren?

    1. Nä det får vi hålla tummarna för men det ser inte just ut när det redan är så varmt.. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.