Isabell

Vi är coolast i hela världen

Idag har Isabell lekt med sin kompis hela dagen. De har nog saknat varandra då de inte setts på några dagar.. De är så jäkla sköna tillsammans. De var uppe på Isabells rum och pysslade med något. Sen kom de ner i ny outfit och nya frisyrer.. De var rockstjärnor och så coola. De önskade att bli sminkade så jag kunde inte låta bli att hjälpa dem. De själva tyckte de var coolast i hela världen. Själv tyckte jag de var riktigt söta.

Jag hade innan lovat Isabell lite hemmaspa för att fixa hennes naglar. Alicia var inte sen att haka på så hela gänget fick njuta lite..

Mina egna planer för dagen hamnade lite vid sidan om. Jag hann inte ens duscha efter morgonens träning.. Men det var helt okej det med för jag trivdes ganska bra i mina nyinköpta träningskläder.. Blev riktigt nöjd..

2 reaktioner på ”Vi är coolast i hela världen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.