Min familj

Ystad med familjen

Semestern börjar närma sig sitt slut för min del.. Övriga tre har lite längre semester att se fram emot men därför är det viktigt att vi tar vara på tiden tillsammans. Idag bokade vi en familjedag och styrde bilen mot Ystad.

Vi parkerade i ett parkeringshus och precis utanför stannade Lilla tåget. Vi hade verkligen tur så vi hoppade på och åkte en liten tur runt innerstaden.

Sen tog vi oss fram genom gågatan och handlade lite bra att ha.. Fyndade en baddräkt till Isabell som överraskade med att vara halva reapriset på.. Kostade endast 40 kr.. Riktigt fynd tycker jag..

Även Daniel fick lite nytt i garderoben. Dock inte så mycket av hans på rea men fyndade lite iaf.

Till barnens stora lycka så lunchade vi på Pinchos.. Vet egentligen inte varför de tycker det är så roligt med pinchos för de äter inte så mycket på menyn.. Isabell tyckte det bästa var popcornen. ??

Ystad är ju fantastiskt att gå runt i så vi gick lite i smågatorna och bara strosade rundor..

Vi planerade även att ta kustvägen hem med ett eventuellt dopp i havet men vilken vind det var idag. Vad lockade ingen av oss utan vi körde raka spåret hem istället..

Det är det lilla som gör det.. ?

2 reaktioner på ”Ystad med familjen

  1. Låter som en mysig dag för er. ? själv tror jag varför Pinchos är så uppskattat av många barn är att det är så annorlunda mot andra restauranger. Just med musiken, cirkustemat, som du nämnde popcornen. ? samt att mina barn ska ha dessa godisdrinkar. Annars är mina barn rätt lika där, är inte jätteförtjust i menyn men älskar att gå på pinchos.

    1. Jo jag håller med dig. Pinchos är en restaurang tillgänglig för barnen där de får vara barn.. Jag var själv sugen på en godisdrink och trodde att tjejerna skulle välja de direkt men nä de var mer inne på läsk.. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.