Träning

100 Days challenge i mål

Då kom dagen då jag kunde fylla min sista stjärna i min och Daniels 100 dagars challenge.

1 januari satte vi upp ett mål att hinna 100 pass på ett år.. Vi visste redan när vi satte upp målet att vi skulle klara det lätt som en plätt. Men förra året hade jag ca 80 träningspass så det var inte helt orimligt ändå. Riktiga tävlingen är egentligen till midsommar, vilket vi kände var helt omöjligt, fast runt midsommar så var jag faktiskt imponerad över hur nära jag faktiskt var.. Jag hade redan avverkat ca 70 pass runt midsommar.. Men när vi satte målet december så tänkte jag ändå augusti i mitt huvud.. Det kändes som en rimlig utmaning. Å ja jag klarade det på 8 månader och 8 dagar..

Statistik på träningen

Ja sen vore ju jag inte jag om jag inte förde statistik på mina kryss. Älskar ju när man kan dra olika slutsatser även om jag önskade att jag hade varit ännu mer specifik när jag gjorde kryssen. Kanske jag får göra nästa år. I år har jag bara fokuserat på månader och form av träning. Inte specifikt vilket pass. Det måste jag till nästa gång.. ?

Vad kan vi se på detta papper.. Jo:

100 pass fördelat på 8 månader blir ca 12,5 pass i månaden. Det jag kan se är att jag ligger mellan 7-21 pass men vanligast är 11 pass.

Sämsta månaden var februari med endast 7 pass. Minns att jag var sjuk då vilket satte käppar i hjulet och det är dessutom en kortare månad. Bästa månaden var helt klart juli med 21 pass.. ?

Av dessa 100 pass har bara 1 pass varit en tävling och det var när jag sprang Color obstacle rush i maj.

Jag har även lyckats samla ihop 4 löppass.. Nu blev jag lite besviken då jag trodde jag hade sprungit mer än enbart fyra gånger. Nå ja..

Nästa gång ska jag även skriva upp vilket pass jag gör på gymmet för att se vilket pass jag är flitigast på.. Spinning, styrka eller boxning?? Intressant..

Tänk att jag äntligen har fått träningen till en livsstil..???

2 reaktioner på ”100 Days challenge i mål

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.