Träning

100 days challenge

Sommaren 2017 hände något jag aldrig hade trott skulle få den utgången som det fick. Sommaren 2017 skaffade jag mig ett gymkort och började träna på det lokala gymmet.. Jag hade då inte så höga tankar utan tänkte att jag säkert skulle tröttna snabbt och köpte därför bara periodskort. Men i januari 2018 slog jag till med ett årskort och har fortsatt träna regelbundet under hela året. Mitt årskort är intjänat sedan länge.. Nu vill jag inte vara utan min träning..

Boxarkompis gör mycket

Sen i somras började även mamma träna med mig vilket gör det ännu roligare. Ja även Daniel och svärmor tränar ju på gymmet.. Snart kommer även pappa att börja.. ☺ Sen gemenskapen som finns på gymmet är bara bäst.. Så träningen har verkligen blivit en vardagsrutin.

Jag och Daniel har därför bestämt oss (efter lite inspo från Fribergs) bestämt att köra en 100 dagars challenge.. Att tro på 100 pass innan midsommar är en utopi.. Men 100 pass på ett år borde vi kunna. Så vi satsar på 100 days challenge under 2019..

Hakar du på???

100 days challenge maxarna tränar
100 days challenge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.