Presenttips

5 Tips på gåvor till fröken, pedagogen eller läraren

Hylla pedagogen/läraren med en gåva

Det börjar nära sig skolavslutning och sommarlov från förskolorna. Det är dags för Isabell att tacka av sina fröknar ordentligt! Hon började förskolan när hon var 1 år och 4 månader. Nu slutar hon som 5 år och 8 månader. Det är med andra ord ganska många år som hon har varit på förskolan. En pedagog har varit där från start men resten är nya. Jag/vi har varit flitiga med att visa uppskattning till pedagogerna varje sommar och julavslutning så jag har börjat få en gedigen samling med tips på olika gåvor man kan ge. Därför tänkte jag idag dela med mig av dessa tips då jag hoppas att det hjälper dig när du funderar på en gåva till era pedagoger.

1 första året fick fröknarna varsin chokladask Marabou med budskapet Tack. Ett enkelt alternativ med ett fint budskap.

2 Andra året gjorde jag egna tavlor med en text som beskrev min tacksamhet. Ett tack för alla…. tårar ni torkar.. sånger ni sjunger.. ben ni plåstrar… osv. Finns även att köpa färdiga tavlor om man inte själv vill skapa.

4 Fjärde året köpte jag glasburkar med sugrör som jag fyllde med M&M till detta fanns ett kort som beskrev färgerna utifrån olika egenskaper.

5 En hallonbuske, eller annat ätbar buske fick förskolan när Isabell slutade för att de skulle ha ett bestående minne av henne.

Gåvor som passar till julavslutningen

De har fått en Majalykta med texten Fröken med ett budskap. Denna köpte jag hos ButikStilrent. De har flera bra Fröken-presenter..

Ett år fick de glögg med polkagrissmak och en polkagris på flaskan. Mycket uppskattat och väldigt enkelt.
julgåva till fröken
Sen har jag även köpt chokladtomtar och ljuslykta nått år. Det är det lilla som gör det.

7 reaktioner på ”5 Tips på gåvor till fröken, pedagogen eller läraren

  1. Den bästa present vi fått på förskolan jag jobbar på är ett äppelträd. Så finns det en gård med en gräsmatta, köp ett fruktträd! Glädjer både pedagoger och barn i många år ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.