Renovering

Aktivitetsrum i källaren

Bit för bit så börjar vårt hus bli renoverat och vidgjort.. Vi bor ju som sagt ganska stort och har många ytor att fylla.. Det gör tyvärr lätt att man samlar på sig en massa onödiga saker. Vårt allrum i källaren har varit en plats där allt bara samlats och byggt högar med saker som vi inte har någon plats för..

Källaren har även varit en plats som flickorna gärna leker i.. De bär ner massa leksaker och roar sig där nere bland allt bråte.

Då fick vi idén att göra om rummet till ett träningsrum/aktivitetsrum/lekrum.. Vi började med att tömma rummet och göra oss av med allt vi inte behöver..

Källaren i original

Sen började förvandlingen och färgen kom upp på väggar, tak och golv.. Tänk va lite färg kan göra…

Färdigmålad källare

Sen kom den stora frågan hur vi skulle inreda. Vi hade egentligen ingen tydlig plan till en början men med små steg tog vi bit för bit och satte ihop till en helhet..

Vi började med att fokusera på gymdelen. Vi hade en ribbstol sedan tidigare. Den fick sig ett ansiktslyft med vit färg och ny placering.

Även en klättervägg med alla dess möjliga motgångar kom till slut upp på väggen..

Till slut blev det dags att inreda rummet. Som sagt fokuserade vi främst på gymdelen nu.. Det kommer att dyka upp lite fler detaljer efter hand men i detta första läge är jag riktigt nöjd..

Gym nere i källaren

Igår fick tjejerna premiärleka där inne.. Och det blev väldigt uppskattat..

Det första tjejerna gjorde när de vaknade i morse var att springa raka vägen ner i källaren. Nu kör de dansstopp för fullt.. ??

Min Walk in closset är ett steg närmare..???? För tanken är att barnens nuvarande lekrum ska förvandlas till en WC till mig..???

2 reaktioner på ”Aktivitetsrum i källaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.