Event

Att bara få nörda ner sig..

Ibland är det skönt att bara få träffa likasinnade och få nörda ner sig utan att man är jobbig eller tramsig.. ? Att det är normalt att allt dokumenteras i minsta detalj från alla vinklar.. Så är det när man är på bloggevent.. Man nördar ner sig men så sjukt kul det är.. Å ännu bättre,  tänk så många härliga människor jag har lärt känna tack vare min blogg.. ??

Låt oss summera dagen i bilder..

Efter incheckningen var det raka spåret till Spa-avdelningen.. En härlig och avkopplande stund där jag njöt av en kroppspeeling som gjorde huden babylen..

Å en goodiebag till på köpet.. Tack snälla!!

Nu ska jag njuta av lugnet på mitt rum.. Natti natt..

#spaevent2017

0 reaktioner på ”Att bara få nörda ner sig..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.