Elin, Min familj, Vardagen

Bad, bubbel och skratt

Just nu ligger jag på golvet i mitt flickhem med mina flickor.. Jag ligger inte riktigt i mitt gamla flickrum men rummet mittemot.. Inte ofta jag sover över här därför känns det allt lite speciellt.. Det var inte helt säkert att det skulle bli övernattning heller.. Men barnen ville så gärna och vi hade ju ingen som väntade på oss där hemma..

Men så ringde Daniel och sa att han var på väg hem. Han skulle anlända fram mot småtimmarna idag.. Så suget att åka hem väcktes men det blev ändå övernattning för vår del..

Barnen bodde mer eller mindre i poolen igår. Som de skojade och dök och hade roligt…

Ringa tandläkaren på måndag

Dock hände en mindre rolig grej.. När Elin skulle gå ur poolen ramlade hon från pallen och slog i munnen.. En liten bit av ena tanden åkte av.. Så nu blir det till att ringa tandläkaren på måndag..

När barnen väl badat färdigt hoppade jag och mamma i poolen.. Ja även pappa kom i..

Lite annat tempo när vi badade.. ? Dock bedrar skenet för inte så långt efter kom även vilddjuren i poolen.. ??? Då var det full rulle igen..

Nu är det snart dags för Isabells simskola.. Sista gången för henne.. Sen ska hon inte gå på simskola mer då hon har klarat alla nivåer och mål.. ?

7 reaktioner på ”Bad, bubbel och skratt

    1. För att inte tala om byn.. När jag växte upp var det en liten byhåla men nu har det vuxit enormt där och till och med fått ett litet torg och centrum. Det fanns inte på min tid.. Mycket större by nu.

    1. Det har det verkligen.. Helt underbar.. Ida när det ”bara” är 22 grader så fryser man lite minsann haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *