Aktiviteter, Event, Kalas, Träning

Color Obstacal Rush

Dagen vi bokade i januari är kommen.. Dagen då jag, syrran och kusinerna skulle springa Color Obstacal tillsammans på Jägersro..

Ett lopp på 5 km med 20 hinder längs vägen. Ett lopp helt i min smak.

Denna rutschkana var faktiskt lite läskig men jag bet ihop och tog mig både upp och ner för den.. Jag är faktiskt lite extra stolt över det.. Jag såg fallet och tvekade men nä jag kan. Och ner kom jag..

Att springa var ganska tufft men vi tog oss runt tillsammans och löpte mer eller mindre hela varvet men kan säga att det var skönt med lite hinder som avbrott..

Vi tog oss i mål och var nöjda med våra insatser. Jag kan säga att jag var röd i ansiktet av ansträngning men så sjukt roligt samtidigt.. Detta lopp kommer jag att göra fler gånger..

Efter loppet åkte vi hem till Sara för eftersittning med lunch och bad.. Jag fick tyvärr avbryta lite tidigare eftersom vi även skulle på kalas idag.. Men jag hann bada..

Sen var det snabbt hem och samla familjen.. Dags att fira Ebbe två år..

Det bjöds på god mat och härligt sällskap. En mysig kväll med andra ord. När vi skulle gå hem valde Isabell att stanna kvar för en sleepover.. Ja ja inte mycket att säga emot. Vill de så får de.. Vi fick traska hem med Elin.. Denna gång förberedd vi oss med att ta med skrindan.. Den var faktiskt riktigt bra transportmedel..

Nu var hon dock vaken men det hade nog funkat lika bra ändå.. Hon var nöjd och vi slapp bära..

Nu är jag helt slut i planeten så nu checkar jag ut för idag..

Natti natt

2 reaktioner på ”Color Obstacal Rush

  1. Vi var också där. Vilken starttid hade ni. Synd vi inte såg er där men det var sjukt roligt och jag kommer göra om det igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.