Experiment, Videor

Experiment: Såpbubblor med pads

Idag kom Isabell med ett nytt experiment hon sett på barnkanalen som hon ville prova.. Hon hade sett hur Alex blåste såpbubblor med bara diskmedel och pads. Enkelt men så roligt tyckte tjejerna som roade sig en lång stund.

Isabell tycker det är så roligt att vlogga så hon ville spela in ett klipp när de testade experimentet. Hoppas ni vill titta.

Isabell gör såpbubblor med hjälp av pads

Inga experter…

Vi är långt ifrån några höjdare på detta med film och youtube men vi är glada amatörer som tycker det är roligt. Ta det för vad det är. Isabell tycker det är roligt och jag hakar på hennes våg.

Jag har nu startat en ny youtubekanal som heter Maxarna som ni gärna får följa. Jag valde att starta en ny med det namnet eftersom det är mitt varumärke. Den tidigare kanalen har bara mitt namn och det går inte att ändra tydligen.

3 reaktioner på ”Experiment: Såpbubblor med pads

    1. Mina barn tittar jättemycket på vloggar men själv är jag inte så glad för den typen av klipp.. Det är dock lite inne att vlogga nu.. ?

  1. Hehe vilken skånska hon har, vår Isabelle har fått väldigt dalmål, får be henne videoblogga någon dag kanske ;).

    Haha det där var ju skoj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *