Shopping

fem år och tonåring

Det är verkligen inte lätt att vara fem år och redan ha humör som en tonåring.. Idag möttes jag av en sur tjej som stampade i golvet och skrek; JAG HAR INGET ATT HA PÅ MIG!! Hon tycker att alla hennes kläder är för små.. Å ja jag håller med henne till stor del. Hon har tagit ett skutt från 110 (som större delen av kläderna är i) till 122. Det är stor skillnad.  Hon hoppade över 116 helt enkelt.. I samma veva kom ett sms från Kappahl som nu hade 50% rea. Locka kunde de göra men jag föll bara för de utanför rean.. 🙈🙈🙈 Men lite nytt fick flytta in så stackarn slipper gå naken. 😉

Det blev även badkläder till tjejerna.. Som de blev mycket glada för..

Shoppa det kan deras mor iaf.. 😉

0 reaktioner på ”fem år och tonåring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *