Aktiviteter

Gympatjejen är redo

Ni ska veta att Elin har längtat efter denna dag.. Hon har tjatat, frågat, planerat och längtat att hennes gympa skulle dra igång.. Vi råkade berätta lite för tidigt att hon skulle få börja på gympa men det blev ingen grupp då tyvärr men nu äntligen drar den igång.. Dock på en knasig tid för att vara gympa för 3-4 åringar.. De kommer gå sent på måndagkvällar när Elin egentligen brukar sova men vi har inte mage att neka henne utan vi gör ett försök.. Det kanske går galant.. Men förstår inte riktigt vad de tänker på när de lägger gympan så sent.. Nå ja gilla läget eller skit i det..

Men för att ni ska få en bild av hur länge hon har längtat så tänkte jag berätta historien om skorna.. Jo redan i maj fick jag/Elin ärva ett par oanvända skor från en vän. Jag såg framför mig ett par perfekta skor i sommar. Elin såg ett par perfekta snabbeskor till gympan. Hon la helt enkelt undan skorna i skåpet och vägrade använda dem för hon ska ha dem på gympan. Nu när jag berättade att gympan började som idag var hon snabb att plocka fram och packa ner sina snabbeskor… Ja vad säger man? ??

Eftersom jag är i Örebro så ställer bästa farmor upp och tar med henne till gympan vilket är riktigt uppskattat.. ?

Flaskan från StayAt måste ju också med såklart..

Jag ser framemot att höra hur dagens gympapremiär föll ut..

Så nu vet vi vad vi vad vi gör i veckorna.. Gympa * 2, Simning * 2, Brottning (är egentligen 2 men vi har sagt Max en gång i veckan)

Simningen är inte valbar för mina barn sen får de välja en till men vi trodde inte Isabells gympa skulle starta så då blev det brottning sen startade båda å då kunde hon inte välja så hon får prova båda.

Har dina barn några aktiviteter? Hur många tycker du är lagom?

0 reaktioner på ”Gympatjejen är redo

  1. Gulligt med skorna, hon vet vad hon vill ? härliga tjejer ni har, jag gillar dom skarpt ? Jag pratade med Elsa igår på bingon om din ostkupa, hon visste hon hade men var osäker på om det kanske var den minsta hon hade. Hon återkommer till mig så fort hon letat bland sakerna och då återkommer jag till dig. Bra dagar till dig i Örebro ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *