Experiment, Presenttips

Hair Jazz, Ett mirakelschampoo..

Jag har en längre tid tappat riktigt mycket hår.. Efter en dusch så är silen full med hårrester från mig.. Lika så när jag borstar håret så fylls borsten. Ja ni förstår. Lite håravfall är naturligt men jag har börjat tröttna..

Hair Jazz Schampoo som får håret att växa..

När jag började googla på håravfall och botemedel hamnade jag på Harmonylife hemsida och kom i kontakt med schampot Hair Jazz igen. Jag har tidigare läst om detta schampo och hur det ska stimulera håret att växa extra snabbt.. Tyvärr har väl recensionerna inte varit jublande övertygade men visst har håret växt på de som provat schampot men faktum är att hår växer även utan produkter..

En som har allt kan ändå önska

Nu är jag inte ute efter att få hår som växer onormalt fort utan jag var mer nyfiken på de övriga effekterna detta Schampoo har så som stärka hårrötter och stödjer en starkare håruppbyggnad. Jag tänker att det hjälper mig att inte tappa så mycket hår.

Därför har jag varit sugen att prova schampot ett tag men att komma till skott och köpa det har alltid kommit långt ner på prioriteringslistan. När mamma frågade vad jag önskade mig i julklapp tänkte jag passa på att önska mig schampot.. Å Tomten lyssnade och gav mig ett kit i julklapp..

Hår växer ca 1-1,5 cm på en månad

När jag nu ändå har fått schampot Hair Jazz så tänkte jag göra en egen utvärdering av hårets tillväxt. Jag är ju nyklippt sedan i fredags så håret har fått en fräsch start. Jag bad Daniel om hjälp att mäta håret så från den bestämda punkten är mitt hår idag 41 cm långt. (Mätt 26 december) Där efter gjorde jag min första behandling.

När jag om en månad mäter håret igen bör det vara minst 42 cm men då utifrån normal tillväxt.

Vad tror ni? Blir det hiss eller diss??

4 reaktioner på ”Hair Jazz, Ett mirakelschampoo..

    1. Hej
      Tyvärr inte mer än att jag har slutat både med produkterna och att tappa hår.. Så vet inte riktigt om det var produkterna som gjorde det eller bara tillfällighet men håret är mycket bättre nu än innan jag använde produkterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.