Dukningsinspiration, Elin, Kalas, Kalasinspo

Kalas för Elin 4 år

Då har det äntligen blivit dags för mig att berätta om Elins två lyckade Kalvinkalas.

Vår lilla stjärna blivit firad ordentligt!!! Först blev hon firad på sin födelsedag i fredags med sång och paket på sängen sen lördag och söndag var kalas där hon blev firad av både släkt och vänner.. Elin hade önskat ett Kalvinknatetkalas så det fick det bli.. Temat var svart och vitt med lite inslag av kossan Kalvin..

Firad på altanen

Jag har under hela maj planerat hur vi skulle skåla ute på trädäcket och kunna sitta ute på kalaset men jag insåg att det skulle inte bli som jag planerat.. Men plötsligt fick himmeln några ljusa stunder och tanken väcktes igen. Lite enkelt pyntat och fixad så kunde vi skåla på uteplatsen..

Det blev en känslosam skål men som satt där den skulle.. Bäst av allt var att jag fick skåla med mina två finna ”Bubbel”vänner.. Helena och Hanne.. Vi är alla tre lika tokiga i bubbel. =)

20180616_163325
20180616_163412

Elin hade fullt upp att öppna paket.. Så mycket fint hon fick!! Jag är imponerad över att gästerna lyckades hitta på presenter till henne för vi tyckte det var jättesvårt i år.

Trots uppehåll valde jag ändå att duka inomhus. Vädret var ju inte helt och hållet på vår sida..

DSC_0326
DSC_0324

Denna gång körde vi på köpemat.. Lax från Tullstorp.. Smaskens.. Men det är minsann egenodlad sallad och gurka… Men det var rätt skönt att bara koka potatis och sen servera. =)

Kalvinkalas som tema

Jag får väl visa några bilder på dukningen med.

 

DSC_0309
DSC_0311
DSC_0310

Kvällens höjdpunkt var såklart tårtan.. Den som jag funderade på långt och länge.. Det fick bli en glasstårta med Dulce de leche.. Supergod men mäktig. Jag blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet.

Kalvinknatettårta

Viktigast av allt var att Elin blev nöjd.

Tack alla som var med och firade både Elin och mig denna kväll!!! Bästa ni!

 

 

2 reaktioner på ”Kalas för Elin 4 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *