Aktiviteter, Elin, Isabell

Kalvinknatet 2018 Check

Då har årets första lopp gått av stapeln. Kalvinknatet som är så populärt hos mina barn.. För er som inte vet så är det Skånemejerier som ordnar ett löparlopp för barn mellan 2/3 år upp till årskurs 4. Det är en stor höjdpunkt på våren och det brukar ligga runt 1400 anmälningar per plats. Det är flera lopp runt om i Skåne under maj månad och det sista och största är i Malmö 10 juni. Men idag var det som sagt i Trelleborg.. Vi var där i god tid för att jag skulle hämta ut min låda som Skånemejeriet ska bidra med till Elins kalas. Och visst fanns det en låda som väntade på mig. Fanns lite s?mått och gott i lådan..

Kalvinknatet 2018

Som jag skrev i tidigare inlägg så var jag och Daniel inte jätteglada över att låta barnen springa i samma färg på tröjan som 1400 andra barn. Vi ville att de skulle sticka ut lite mer så de fick använda fjolårets tröjor och det kan jag varmt rekommendera. De syntes lång väg när de sprang.. Kändes jättebra!

Eftersom vi var där lite innan hann vi ta en liten bild på prispallen.. Pallen som Isabell hade sikte att hamna på efter målgång för då fick man ju en pokal. 😉

Vi hann även träffa Kalvin i egen hög person. Isabell vågade krama men Elin var för blyg och höll sig på avstånd. Inga tvång här inte men jag tror hon var enormt nyfiken iaf. Vi lär få höra mycket om det här hemma.


Nu taggar hon upp för det stundande loppet.. Hon älskar när jag fotar och samarbetar verkligen. ;P Ser ni den gula fläcken som bryter av klungan.. Det är min lilla goding..

Jag vet det är en dålig bild men tyckte den fick vara med ändå.. Den är så charmig på sätt och vis.


Att då chokladdryck efteråt var ju en höjdare!! 

Det riktiga loppet tar vid!

Då var det dags för Isabell att springa. Detta var hennes första ”riktiga” lopp där en vinnare skulle utses. Vinnaren fick stå på prispallen och motta en pokal. Detta hade Isabell i sikte när hon sprang. Hon ville upp där.. Även om vi försökte intala henne att alla är vinnare så hade hon ett mål i sikte.

Kan ni se Isabell i klungan?? ;P Fanns en tjej till som hade gult och de sprang ganska nära varandra vilket var rätt roligt eftersom de båda stack ut.

800 m och krafterna i benen var slut

Det var en trött tjej som kom in i mål efter att ha sprungit 800 m. Hon kämpade mycket och gav järnet.. Hon låg i den första klungan men jag vet inte vilken plats exakt hon hamnade på med barnens farmor räknade och sa att hon kom på 10 eller 11e plats.. Grymt bra!! Sin pappa upp i dagen!

14 reaktioner på ”Kalvinknatet 2018 Check

  1. Ohh roligt när det görs lite för barnen och man uppmuntrar de till motion. Smart tänkt med Ha förra årets färg ??

  2. Men titta, där var ju Vincent på bild också. 🙂 Han är längst till vänster med keps på bilden där Elin är inringad. Kul att ni fick träffat Kalvin. Vi missade honom detta året. Duktigt av Isabell att springa så snabbt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *