Bloggrelaterat

Klyddat färdigt???

För ett tag sedan valde jag att flytta tillbaka min blogg till nouw igen men vilket misstag det var.. Problemen hopade sig och inget blev bra.. Irritation på hög nivå.. Så nu är jag åter på egen domän igen..??? Nu tänker jag stanna här!!!

Förlåt för mitt velande och jag hoppas ni finns kvar hos mig..

20 reaktioner på ”Klyddat färdigt???

  1. Jo visst är det så.. ville stå på egna ben och bli egen men fick en svacka och bytte tillbaka men nu är jag på egna ben igen. =)

  1. Ja det gäller att hitta det som passar en själv bäst. Trodde nouw var rätt för mig men tydligen inte.

  1. Ja tyvärr blev det inte alls som jag hade tänkt det. Tänkte att jag skulle lätt kunna flytta över mina inlägg till från denna blogg till nouw men nepp. Inga bilder följde med. Obefintligt stöd från supporten på nouw. Sen laddade mina inlägg på nouw jättelångsamt så bilderna visades knappt. När besökare besökte bloggen möttes de ofta om nekad inträde av någon anledning. Jag fick inte till länkningen på bloglovin. Det verkar klydda även nu tydligen. Jag fick inga notiser om nya kommentarer utan fick gå in på respektive inlägg för att se om någon kommenterat, sjukt störigt!! Nu gav jag upp och flyttade tillbaka hit igen. Här stannar jag nu!

  1. Jag trodde att jag skulle stanna på nouw när jag ångrade mig men det var bara problem från dag ett jag flyttade tillbaka.. Så nu får det bli eget eller lägga ner.

 1. Ja egen domän fungerar bra, har iof inte testat det andra. Det är ju så jobbigt när det tekniska krånglar 🙁
  Hoppas du nu blir nöjd… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.