Isabell, Träning

Knockad av stolthet

Idag har jag blivit stolt två gånger och över två olika personer..

Det första var min älskade förstfödda Isabell.. Utvecklingssamtal på skolan idag. Första samtalet och det gick super.. Isabell är framåt och klarar sig väl i skolan.. Inte för att vi inte visste det innan men känns skönt att få det bekräftat av hennes lärare. Inte bara partiska föräldrar haha

Med några minuters mellanrum var det sen dags för boxningen. Denna träning har verkligen blivit en favorit. Tisdagar och onsdagar är jag alltid på gymmet och svingar mina armar.

Även mamma har fastnat för träningen och kör hit enbart för att få träna. Vi brukar boxas ihop när det är möjligt.. Mamma har verkligen utvecklats massor på boxningen.. När vi började kunde hon inte sparka på mitsen och hade svårt att ens få upp benet. Nu klarar hon en hel låt.. Det ni!!

Igår fick jag lära mig en ny kombination där man hoppar efter en slagkombination. Ser sjukt avancerat ut men det var mycket enklare än jag först trodde. Idag fick även mamma prova på kombinationen.. Något hon fasade för eftersom hon inte kan hoppa.. Men numera är det inget som kan stoppa henne.. Hon hoppade som om hon gjort det flera gånger tidigare.. Jag tycker det är så roligt att se hennes utveckling..

Nu ska jag hoppa in i duschen..

1 reaktion på ”Knockad av stolthet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.