Aktiviteter, Elin, Isabell, Plantering

Kör, svin och gurka

Jo men dessa tre ord summerar väl helgen ganska så bra.. Eller ja då har jag ju glömt bubbel och vänskap.. Men låt oss ta allt från början.

I tisdags när Elin vaknade var hennes arm fylld med röda utslag. Mer än brukligt då hon har mollusker i vanliga fall.. Efter samtal till Vårdcentralen så misstänkte de svinkoppor direkt.. Jaha inte mycket att säga emot.. Så Elin fick åka till mina föräldrar när vi jobbade.. I ons och tors var jag i Stockholm så Daniel fick vabba och även farmor ställde upp.. Fredag blev det min tur att vabba.. Har det blivit bättre då efter helgen?? Nä det vill jag inte säga.. Men ju mer jag ser på dessa utslag ju mindre tror jag det är svinkoppor och blir mer och mer övertygad om att det är mollusker.. Å behöva vabba för det känns ju märkligt.. Men att lämna en tjej fylld med utslag känns inte heller bra.. Svårt det där tycker jag.. Ska vi eller inte??

Men som sagt så började min helg redan i fredags vilket förvisso var skönt för vi blev bjudna på middag hos mina föräldrar på kvällen.. När jag sen skulle köra hem fick jag åka hem utan två kiddos och maken var ute på sitt med ett evenemang med jobbet. Det var en tom och tyst kväll..

Lördagen kom och det var dags att fira Linnea som fyllt 40 år.. Hon vet hur man bjuder in på fest.. 13.00 en lördag på lunch med bubbel.. Så klockrent.. Solen sken och vi satt ute på trädäcket och bara njöt av livet.

På kvällen kunde vi sen njuta av grillat med vänner och somna lagom till Eurovision.. En perfekt lördag med andra ord..??

Idag söndag startade vi dagen med gudstjänst i kyrkan som även var avslutningen på kören.. Flickorna sjöng så taket lyfte.. Som tack för denna termin fick de biobiljetter.. wow

Efteråt var jag och Daniel flitiga i trädgården och planterade ut alla våra odlingar i växthuset.. Nu håller vi tummarna att det blir bra..

Som ni ser till höger i bild så har Daniel byggt ett självbevattningssystem med regnvatten.. 200 L regnvatten ryms i tanken och vattnar växthuset i lagom mängd. Min man han kan.

Annars har det varit lek, skoj och skratt på Kidsen och jag har latat mig i soffan..

Jo jag sprang faktiskt en runda innan kvällsmaten också så lite nöjd är jag allt..

Nu taggar vi kväll och ska singla slant om morgondagen.. Ska vi vabba?? Vem av oss ska vabba??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *