Sponsrat

Vilket är bästa maskeradtemat?

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Partykungen.se

Är det något jag gillar så är det fester och maskerader där gästerna verkligen går all in.. Den som har festen ska sätta tydliga riktlinjer och gästerna ska hålla sig till dessa.. Då blir festen riktigt lyckad tror jag..

Vilket är bästa temat för en maskerad?

Det finns ju sjukt många olika teman man kan välja mellan när man ska ordna en fest. Det går egentligen att skapa ett tema på allt. Ett tips är att gå in på en partysida som Partykungen och spana in utbudet på olika maskeradteman och välj tema därefter. De har riktigt många roliga tema som maxar festen.

80-tals maskerad

Jag tror att de flest gillar teman som de själva kan relatera till. För handen på hjärtat vem gillar inte en 80-tals fest. Kläderna är ju så sjukt fula att de blir så roliga.. Neonfärger och leggings med benvärmare.. Snacka om partyhöjare.. ;P

pink-shell-suit-large-1
miami-vice-detektiv-maskeraddrakt-1
80s-girl-costume-small-1
maskeradkläder till 80 talsfesten
80-tals-armband-1
adult-80s-wild-child-blonde-wig-1

Håller ni inte med om att modet är så ljuvligt.. Vi hade faktiskt en överraskningsfest för en kollega där vi körde 80-tals tema.. Sjukt roligt..

 90-tals maskerad

Ett tema som har blivit lite mer populärt på senare år är 90-tals fest.. Ja det är ju snart 30 år sedan så det är kanske inte så konstigt att det kommer tillbaka. Inte för att det utmärker sig jättemycket men på sätt och vis gör det ändå det när man tänker tillbaka.. 90-talet var då SuperMario var som mest populär.. Baywatch undgick väl ingen för att inte tala om Spice Girls..

baywatch-maskeraddrakt-3
super-rormokare-maskeraddrakt-1
union-jack-klanning-maskeraddrakt-1
rormokartjejs-kompis-maskeraddrakt-1
baywatch-livraddare-kvinna-maskeraddrakt-1
ninja-turtles-maskeraddrakt-1

70-tals maskerad

Vad sägs om lite flower power fest och köra all in på 70-talsfesten. Även det är ju ett roligt men fult tema.. Då får man chansen att spöka ut sig i blommor och utsvängda byxor..

hippie-honey-maskeraddrakt-1
70s-moustache-black-1
70-tals-groovy-dancer-maskeraddrakt-1
70-talstjej-jumpsuit-maskeraddrakt-1
70-tals-hippie-maskeraddrakt-1
mens-disco-costume-standard-1

20-tals maskerad

Eller varför inte satsa på det lite mer klassiska där långklänningar, handskar och fjädrar var trenden? Nu är det ju snart 100 års jubileum på 20-talet.. Kanske är perfekta temat till nyårsafton 2019-2020..

flapper-silver-lang-maskeraddrakt-1
jazzy-flapper-maskeraddrakt-1
gangster-suit-costume-extra-large-1
gangsterhangslen-1

 

 Alla dessa maskeradkläder hittar du hos partykungen.se. Besök sidan och gör dig redo för maskeraden.

16 reaktioner på ”Vilket är bästa maskeradtemat?

  1. Vilket roligt och trevligt inlägg!
    Jag gillar också fester med tydliga teman. Det behöver inte bli stelt som en del inbillar sig. Jag gillar just årtionde-teman. Av dessa ovan hade jag tyckt 20-tals fest vore mest coolt, aldrig varit på 😉

  2. Jag älskar maskerader och utklädnader❣?? 90-talsfester skulle jag gärna delta på, för jag ÄLSKAR Spice Girls, med fler❣? De är fortfarande bra över 20 år senare ??

    1. Ja det har du helt rätt i.. Ett tema jag gärna hade haft på en fest. Får kanske satsa på det när jag fyller år.. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.