Vardagen

Negerbullens dag

Idag är det tydligen negerbollens dag.. Får man ens ha en dag som heter så?? Vi kände dock för att fira denna stora högtid med att baka egna negerbollar.. 

Eftersom jag inte tål havre så är havregryn ingen råvara vi har hemma.. Jag och Isabell fick därför gå till affären först och inhandla denna ingrediens.. Det var en tur som tog på krafterna vill jag lova.. Från det att vi kom in på Ica tills dess att vi kom hem stortjöt fröken trots och slängde sig hej vilt överallt.. Allt pga av att jag inte tyckte vi skulle ha kundvagn.. Underbara trotsålder!! Men det är bara att vara coollugn och låta henne få sitt lilla utbrott.. För denna mamma tänker inte ge mig sig så lätt.. Men tålamodet är inte alltid lika stort!!

0 reaktioner på ”Negerbullens dag

  1. Ja det var riktigt mysigt att baka tillsammans.. Hon gjorde faktiskt det mesta själv.. Jag fick rulla dem dock.. Utbrotten kan jag MER än gärna vara utan!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.