Lina tipsar, Sponsrat

Personlig Födelsetavla med unik rabattkod

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Födelsetavlor.se

Det är med stor glädje jag skriver detta inlägg för idag ska jag få tipsa er något som jag själv vädesätter mycket i vårt hem, nämligen våra unika födelsetavlor på våra flickor.. Å jag har dessutom fått äran att dela ut en unik rabattkod till mina läsare.. Bara det gör mig jätteglad för jag vet att flera av er läsare varit sugna på dessa tavlor..

Vad är då egentligen en födelsetavla? Jo det är en unik barntavlor som anpassar sig i 1:1 skala. Du anger själv måtten för tavlan utifrån ditt barns födelsevikt och längd. Bebisen på bilden anpassas sen efter dessa mått.. Du fyller även i tid för födseln och samtliga namn som skrivs ut under bilden.

Du har stora möjligheter att anpassa din egen tavla utifrån om du vill ha den, höger eller vänster vänd.. Grå eller beige bakgrund och olika modeller på utförande. Allt för att du ska kunna skapa en unik tavla som du gillar. Det finns flera olika modeller och numera inte bara barntavlor utifrån skala utan även figurer.

Tavlan är tidlös och passar både i barnrummet som i tonårsrummet eller i övriga huset. Vi har våra tavlor i vårt tv-rum och de gör sig verkligen var de än sitter tack vare deras stilrena design.

Som ni ser har vi valt den svarta modellen där flickorna tittar mot varandra med en beige bakgrund. men den beige bagrunden är så pass ljus att den knappt syns men ger precis lagom nyans av värme i bilden.

Är det så att du snart ska gå på dop och gnider ditt huvud över doppresent så kan jag tipsa om att detta är perfekta doptavlan att ge i present. Jag lovar att den kommer bli uppskattad.

Jag kan dessutom nu berätta att jag har en unik rabattkod som mina läsare kan få ta del av. Rabattkoden ”Lina100” ger dig 100 kr rabatt per tavla du köper.

Kan även avslöja att det i dagarna kommer att dyka upp en tävling i samarbete med födelsetavlor.se så håll utkik på bloggen och min instagram (maxarna) 

0 reaktioner på ”Personlig Födelsetavla med unik rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *