Buzzador

Philips Airfryer XXL fixar middagen

Det är helt otroligt men igår fick jag ett sms att jag hade ett paket att hämta ut på matöppet.. Det var Buzzador som var avsändaren.. Jag hade ingen aning om att jag blivit accepterad till en kampanj.. Men tydligen skulle jag få äran att Buzza en Philips Airfryer XXL.. Hur coolt är inte det??? Jag hade dock ingen aning om var det var till en början men efter lite googlande så har jag förstått att det är en uppskattad nyhet på marknaden..

Varmluft istället för olja

Philips Airfryer XXL avänder varmluft för att tillaga familjens favoriträtter på ett hälsosammare sätt, med lite eller ingen tillsatt olja. Airfryer XXL kan användas till mycket mer än bara fritering – du kan grilla, baka och även rosta maten. Du behöver inte stressa över att få alla moment och tillbehör klara samtidigt. Med varmhållningsfunktionen kan du hålla rätten varm i upp till 30 minuter, tills den är redo för servering. Det finns en app att ladda ner för recept och inspiration men tyvärr endast på engelska vad jag sett än så länge..

Philips Airfryer XXL
Airfryern kom som en överraskning

Den var mycket större än jag först hade anat när jag väl skulle hämta ut den. Tur jag tog bilen.. Självklart blev vi sugna på att testa den direkt. Men för att mjukstarta testade vi idag lite enkelt med pommes.. Vi la i frysta pommes i korgen och startade Airfryern.. 20 minuter senare hade vi krispiga pommes serverade tillsammans med kycklingkebab

Riktigt gott!! Det ska bli spännande att prova laga olika maträtter i denna maskin.. Tydligen kan man även göra efterrätter.. Det är nog bara att prova sig fram. Nån som har testat en Airfryer innan?? Jag har helt novis inom detta och tar gärna emot tips..

Vill du också prova olika produkter via Buzzador som jag gör.. Säg då till så kan jag värva dig.. Som Buzzador får man testa massa olika roliga saker. Det kan vara som jag nyss gjort testat vegetarisk pastej eller Cheez Dippers. Jag har även haft turen att få testa lite mer ”dyrare” saker som en Epson 3-1 skrivare och Orbi Wifi förstärkare.

 

10 reaktioner på ”Philips Airfryer XXL fixar middagen

    1. Har du något bra tips att dela med dig av?? Jag som är novis känner att jag hittar dåligt med recept.

    1. Ja och man kan göra massa olika maträtter i den.. Går gjorde jag lax. Det tar lite tid innan man lär sig alla funktioner men sen när det nog gå jättebra..

    1. Vi har faktiskt pratat om att skaffa oss en fritös så att vi fick denna var ju väldigt passande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *