Aktiviteter, Min familj, Sponsrat

Pokal till släktgolfen ett viktigt vandringspris

//Detta inlägg är skrivet i samarbete med Pokalhuset//

Varje år gör vår släkt upp i den traditionella släktgolfen och jakten på vandringspokalen. Släktgolfen äger alltid rum under pingsten så snart är det dags igen. Vi turas om att hålla i evenemanget vilket gör att de som spelar få testa olika banor..  Det är ett gäng som spelar golf och gör upp om titeln och ett gäng som är glada ”snackegänget” som umgås och leker tillsammans. Behöver jag ens tala om vilket gäng jag tillhör??

Släktgolfen har med åren utökats ganska radikalt. 2003 var startskottet för den årliga tävlingen och då var det främst mina föräldrar och kusinernas föräldrar som var med till att med åren utökas både i antal spelare och i supportgruppen.. Vi ”barn” i kusinskaran har tillkommit och släktingar från Kungälv har hakat på för att inte tala om alla pojkvänner/män och nytillskott som också har anslutits till skaran.. Totalt har 7 barn tillkommit under årens lopp.. Vilket är superroligt.. Det är alltså morföräldrar, farföräldrar, syskon, kusiner, sysslingar och bryllingar i vår släktskara.. Många generationer som möts!

pokal till släktgolfen
Vandringspokal i släktgolfen

För tre år sedan gjorde Daniel debut i släktgolfen och gjorde det med bravur genom att vinna hela tävlingen.. Förutom äran vinner man även det fina vandringspriset Pokalen!!!! Under ett års tid från detta fina pris pryda ens hem.. Den uppgift man får i samband med vinsten är att sätta upp en ny gravyrbricka på pokalen. Så med åren har det fyllts på med olika namn även om man kan se att vissa oftare ligger på toppen än andra.. Daniel har varit med i två år och båda åren har han vunnit.. Så i år vågar han inte vara med för den som tar hem vinsten detta år måste dessutom sätta på en ny sockel på pokalen.. 😉

Gravyrprickor till vandringspokalen

Varje år måste man hitta ett bra företag som håller på med pokaler och gravyrer.. Det är då Pokalhuset kommer in i bilden. De har allt som behövs till idrottspriset.. De har ett stort utbud av pokaler och medaljer samt fixar gravyrbrickor till dessa. Du väljer själv storleken på din bricka, i guld eller silver, och kostar runt 30 kr. Dessutom har de snabb leverans.. Så nästa gång du håller i en idrottstävling rekommenderar jag dig att fixa priset via Pokalhuset.se

gravyr till pokal
Gravyrbrickor till idrottspris

Det var faktiskt under släktgolfen som jag kom på ett av mina mest populära inlägg.. Nämligen Tipspromenad med aktiviteter. Det var när Sara hade släktgolfen som hon bad om min hjälp. Jag skapade då tillsammans med henne tipspromenaden och sedan dess har det varit ett mycket populärt inlägg här på bloggen vilket är roligt. När vi hade det hemma hos oss skapade jag en tipspromenad för barn som också var uppskattad..

4 reaktioner på ”Pokal till släktgolfen ett viktigt vandringspris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.