Elin, Isabell

Praktikant och picknick

Igår var det stora Väståkraloppet på Isabells skola.. I blåst och lite regnstänk samlades föräldrar till barnen i F-6 för löpning och picknick..

Isabell sprang loppet men var lite besviken över att ha missat starten och hamnade långt efter alla andra. Men hon tog igen det rätt bra mot slutet måste jag säga.

Idag var hennes skola stängd så då passade vi på att ta tillfället i akt.. Hon fick följa med mig till jobbet.. Hon har längtat efter detta. Det var uppskattat både av henne och mina elever.. Hon var modig och vågade gå fram och bokstavera sitt namn inför hela klassen.. Hon fick även vara med på lektionerna och göra som de andra barnen. Idag har vi gjort ugglor bland annat..

Efter jobbet var det bara hem och packa om picknickkorgen för idag var det dags för picknick på förskolan.. Tänk att det gått ett år sedan vi stod i valet eller kvalet med att byta förskola.. Ett svårt val men som vi då ansåg vara det enda alternativet och nu med facit i hand är jag så glad för vårt beslut. Elin stormtrivs och har fått en massa kompisar i sin ålder.

Vi bytte förskola för att hon var enda barnet som var fyra år och äldst på förskolan.. Nästa barn i skaran var mer än ett år yngre. Det kändes inte bra för alla hennes kompisar slutade..

Men idag har hon blivit utsparkad från vitsippan med diplom och blomma och för att inte tala om alla goa kramar.. Till hösten byter hon avdelning och hamnar på femårdgruppen.. Prästkragen!! Avdelningen man längtar efter.. Då är man stor..

Det är dock tre veckor kvar innan sista dagen är kommen.. Men idag blev de utsparkade tillsammans alla fyra(fem)åringar..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.