Experiment, Presenttips

Recension av Hair Jazz från Harmonylife

Nu har det gått ca 1 månad sedan jag började använda Hair Jazz schampo och det är dags att ge min ärliga recension på produkterna. Jag vill dock betona att detta inlägg inte är sponsrat på något vis utan det är helt enkelt ett eget experiment jag provat. Mina åsikter är som alltid ärliga!

1 månad med Hair Jazz

Hair jazz Hamonylife hårvårdsprodukter

Hair Jazz marknadsför sig som ett mirakelschampoo som får håret att växa ovanligt fort. Jag har dock varit lite tveksam till om det verkligen stämmer. Det jag däremot lockades av var att de lovade mindre håravfall och mer lyser i håret. Eftersom jag tappade enorma mängder hår var jag villig att prova allt. När jag drog handen genom håret fick jag alltid en stor tofs av hår i handen. Jätteäckligt!!!

Under en månads tid har jag duschat och tvättat håret i regel varannan dag kanske nån gång har det gått tre dagar men aldrig oftare än varannan dag.

Jag har följt instruktionerna och masserat hårbotten med schampoot i ca 2 minuter sen låtit det verka i nån minut innan jag sköljt ut. Sen har jag tagit masken som balsam i topparna. Efter duschen har jag avslutat med sprayen och masserat in det i hårbotten. Inför att jag startade med produkterna klippte jag mitt hår så att topparna skulle få en fräsch start.

Jag hade som vision att jag skulle mäta mitt hår i början och nu efter en månad men jag insåg att det nog inte var möjligt eftersom det inte går att lita på hur och var jag mätte förra gången. Så jag väljer att lite på bilderna istället.

Hair jazz före efterbilder
Före ——————————————- Efter 1 månad

Jag tycker inte mitt hår har växt något utan snarare tvärt om blivit kortare haha. Men hårets kvalitet har verkligen blivit markant bättre. Jag har fått tjockare hår eller i alla fall mer hår på huvudet för tofsen känns mycket fylligare. Lika så har håret fått en annan lyster. Nu kan jag dra handen genom håret och inte ett enda hår fastnar mellan fingrarna. Jag märker att jag fortfarande tappar något hårstrå då och då men inte alls i den mängd jag gjorde innan och faktum är att man ska ju tappa lite hår.

En annan rolig sak med bilden ovan är att bilden till vänster är tagen när håret är nytvättat och fönat. (men tror inte jag hade plattat det dumt nog) Den högra bilden är håret efter att jag varit på stan en regnig dag.

Jag kommer självklart att fortsätta använda produkterna och göra en ny utvärdering om en månad för att se hur håret förändras över tid. Vem vet då kanske det har vuxit lite också.

11 reaktioner på ”Recension av Hair Jazz från Harmonylife

  1. Tror längden beror på att kortet är taget olika nära.. fast det sjuka är att när jag mätte första gången fick vi det till 41 och andra gången 33. Märkligt!! ?

   1. Produkten är inte effektiv . Jag märkte inte något skillnad på mitt hår. Det är väldig dyrt men allt som de säger det är skit snack.

 1. Fast de säger att det tar längre tid än 4 veckor för att man ska märka skillnad. Har du fortsatt och hur går det?

  1. Jag slutadr använda när mina produkter var slut men jag slutade tappa hår under kuren och det har hållt sig även nu efteråt..?

 2. Råka hitta din inlägg efter Jazz. Jag använder också den.
  Jag har funderat länge vilken av dom produkter som gör så.
  Jag vet inte om det är spray eller schampo?
  Och jag försöker hitta innehåll på dem. Svårt att hitta..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.