Buzzador

Recension av Love Beauty and Planet schampoo och balsam

I samarbete med Buzzador har jag fått hem ett exemplar av schampo och balsam från Love Beauty och planet.. Jag har nu testat dessa under några veckor och har därmed bildat mig en egen uppfattning om produkterna. Jag kommer här att dela med mig av mina åsikter..

Love Beauty and planet

Recension av Love Beauty and Planet

Här möts kokosolja med ylang-ylangblomma i en serie med fantastisk doft. Jag kan ibland tycka kokosolja kan ta över, och ofta förs tankarna till somrarna på 80-talet, men denna serie har en precis lagom dos kokosolja som gör att man endast anar denna doft..

Första tvätten var faktiskt en besvikelse. Jag vet inte varför det blev så men jag upplevde att håret kändes torrt och strävt efter att jag använt både schampo och balsam.. Jag fortsatte dock testa serien några veckor till och redan efter andra tvätten ändrade jag uppfattning. Nu blev håret mjukt och glansigt och höll vad den lovade..

Dessutom tar Love Beauty and Planet ansvar för hela värdekedjan från produktens start till slut. Flaskorna är 100% återvunna och återvinningsbara. Inget som märks på flaskorna utan de fungerar precis som andra plastflaskor. Men dessa värnar om vår miljö.

Produkterna är vegancertifierade och består av 85-99% nedbrytbar formula. Kokosoljan som finns i produkterna är ekologisk och dofterna är etiskt framtagna. Dessutom klimatkompenserar Love Beauty and Planet för koldioxiden de använder när de tillverkar sina produkter.

En klimatsmart produkt för framtiden utan att tappa kvalitet.. Jag kommer att fortsätta använda dessa produkter även i fortsättningen..

Just nu hittar du hela serien till extrapris HÄR (<—– affiliatelänk)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *