Lina tipsar, Sponsrat

Recension av Perfect PFE Woman

//Detta inlägg är sponsrat av TensCare//

Kommer du ihåg mitt tidigare inlägg där jag skrev om att jag skulle testa att träna upp mina bäckenbottenmuskler under sex veckor? Om inte kan du läsa om det i mitt tidigare inlägg HÄR.

Tiden går fort när man har roligt för det har redan gått sex veckor. När jag skrev första inlägget var jag ganska ovetandes om vad produkten gjorde, hur den skulle användas och hur det skulle kännas. Ja även vilket resultat den skulle ge.

Nu efter att ha använt Perfect PFE woman i ca sex veckor anser jag mig ha en ganska god grund att bygga mina åsikter på. Självklart upplever vi alla olika saker när vi provar produkter. Vi har även olika utgångslägen men här tänker jag berätta om mina erfarenheter och åsikter om produkten.

TENSCARE PERFECT PFE

Första veckan AJ!!!

Jag satte igång redan samma dag som jag skrev mitt första inlägg. Jag var faktiskt väldigt spänd och nyfiken på produkten. Jag hade ingen aning om vad jag skulle förvänta mig. Så första gången jag testade den gick jag ut ganska lugnt. Jag klickade på små geleklickar på sändaren och stoppade in den enligt beskrivningen. Maskinen har en känslighetsgrad mellan 0-99 och det är högst individuellt vilket nivå man klarar ligga på. Första gången var jag ganska feg och började med att ligga endast på en 7a. Men tro det eller ej så kändes det redan där och då.. Men som sagt jag visste inte riktigt hur det skulle kännas. Det kändes som att livmodern fick en stöt och drog ihop. sig. Ja men precis som värkarbetet. Det kommer en våg av smärta som sköljer över magen.. Exakt så kändes det när impulserna skickades.

Jag ökade ganska snabbt i styrka sen och redan efter tredje gången var jag uppe i ca 40.. Där var rätt lagom. För shit vad livmodern jobbade. Det kändes när den tränades för att inte tala om dagen efter. Jag har grym träningsvärk i magen dagen efter.

Någon vecka senare kunde jag öka ytterligare och körde på närmare 65-70 istället..

Sista veckan var jag uppe i max och kunde ibland känna att den var lite klen. Helt ärligt hade jag funderingar på om batterierna började bli dåliga. 😉 Men ja jag antar att jag tränat upp bäckenbotten så pass att den klarar mer nu.

Utslag i träningen?

Som jag skev i mitt förra inlägg så kunde jag varken hoppa hopprep eller studsmatta utan att bli rejält blöt i trosan. Jag har faktiskt inte kontrollerat om jag klarar det idag efter behandlingen men jag tränar Penalty box två gånger i veckan i det passet är det massa hopp som jag klarar utan problem. Det tror jag inte hade gått innan jag körde med Perfect PFE woman. Så nog har det gett resultat.

En gång om dagen..

Under sex veckor har jag tränat bäckenbotten ca 20 minuter varje dag. Det har inte varit helt enkelt att få till träningstillfällena. Jag har inte varit bekväm att ”träna” när barnen varit vakna utan vill endast göra det när barnen sover på kvällen. Så det har ju krävt sin planering.

Inte heller har man varit speciellt sugen på någon mer action i sängkammaren efteråt då jag haft ganska ont.. 😉 OJ vad privat det blev nu då.. haha ja men ni förstår.. Träningen sker inte helt smärtfritt på något vis..

Även om jag nu har gjort klart dessa sex veckor så är det inte sluttränat för det. Nu är tanken att man ska fortsätta träna bäckenbotten en gång i veckan framöver.

En nackdel som jag ser det när det inte är dagligen är att jag lätt tappar fokuset och motivationen. Jag behöver ha kravet på mig att det ska ske varje dag.. Annars skjuter jag lätt upp det till nästa dag. Vi få väl se hur duktig jag är på att fortsätta träningen. Heja mig.. Jag kan om jag vill.

Så på det stora hela är jag väldigt nöjd med produkten och tycker att den fyller sin funktion. Jag har fått en starkare bäckenbotten och redan märkt resultat i min vanliga träning. Jag har faktiskt inte tänkt på nysningar men tror att det har fungerat utan korsade ben. Jo men se där.. Det händer saker utan att jag tänker på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.