Elin

Redo för inskolningen

I morgon smäller det.. Elin ska inskolas på förskolan och den ljuva föräldraledigheten är över.. Snyft!!

Det som värmer mitt hjärta är att hon är såå redo.. Det är precis som att hon förstår att hon ska börja där.. Idag när vi lämnade Isabell så tog Elin av sig sina kläder och sprang rakt in på avdelningen och gick till fönstret där Isabell brukar vinka.. Hon pekade ut och sa ”mamma dä” och vinkade.. Både jag och pedagogen fick samma känsla.. Hon är redo. Men är hennes mamma det??

I morgon är det en mjukisstart på bara en timme.. Jag kan tycka det är lite onödigt med bara en timme men men jag lyder snällt.. Anledningen till att jag tycker det är onödigt med en timme är att vi höromdagen var där två timmar tillsammans. Vi har ju även varit där andra gånger tillsammans å då har besöket varat längre än en timme.. Men men det betyer att vi kommer hem och kan fixa lite innan vi ska hämta hem Isabell igen.. =)

Jag har iaf roat mig med att namna alla kläder och packat väskan.. Det är nästan det svåraste att välja förskolekläder till Elin.. Hennes garderob är inte superfull för tillfället.. Mest sommarkläder tycker jag.. Den behöver uppdateras med lite nyheter.. Sen vill jag inte ha ”finkläder” på förskolan.. Så ja inte helt enkelt..

Ni glömmer väl inte att tävla i min tävling tillsammans med namnnappar.se?? Du hittar tävlingen HÄR

Namnlapparna är från Filur namnlappar.se Jättebra kvalitet och sitter där de ska.

1 reaktion på ”Redo för inskolningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *