Sponsrat

Rustad för hårt arbete

Detta inlägg är skrivet i samarbete* med Engelbert Strauss

Jag har en sak som jag inte har berättat för er.. Häromdagen överraskade min man mig med att ha handlat nya byxor till mig. Ja inte vilka byxor som helt utan ett par arbetsbyxor/mjukisbyxor/underställsbyxa.. En byxa som går att ha till det mesta med andra ord. En multibyxa skulle man kanske kunna säga.. Visst var det gulligt av honom.

Vet ni varför? Jo en anledning var nog för att vara snäll mot sin kära hustru men en annan anledning var nog även att han har tröttnat på mina ursäkter att jag inte har ordentliga kläder när vi ska fixa med renovering och trädgårdsfix. För jag kan med handen på hjärtat säga att jag tycker det är mycket roligare att handla ”snygga” kläder än att handla praktiska kläder.. Håller ni inte med om det? Men då står man där när man sak ut och göra trädgårdsarbete i kläder som inte fyller funktionen som krävs.

Därför blev jag jätteglad att han tog tag i saken och köpte ett par byxor till mig.. Självklart hade jag dem på mig när jag gjorde vid trädäcket i förra helgen..

Men det jag saknar nu är en ordentlig jacka.. Det är ju inte direkt så att jag vill göra trädgårdsarbete i min kappa från VeroModa och för tillfället har jag ingen annan jacka.. Alltså stort behov av en ny jacka. Jag har fått lösa det med tjocktröjor men det håller inte i vinter..

Jag har dock hittat en 3 i 1 funktionsjacka från Engelbert Strauss som fyller de funktioner jag önskar. Det är en sportig funktionsjacka som är vindtät, vattentät och andningsaktiv tack vare dryplexx®-membran. Två fullvärdiga jackor som man kan använda både kombinerat och var för sig. Den finns både i Herr och Dammodell så man kan matcha med maken.

Den jackan gör sig även när man är ute och leker i detta höstrusk som vi befinner oss i just nu. Jag tänker även till vår skidsemester tror jag att denna jacka kan vara perfekt. Varm men som ändå andas.. Jag behöver verkligen nya skidkläder i vinter för de jag hade förra gången vi åkte känns lite slitna nu tyvärr..

Tror ni att Daniel har fattat vinken att jag behöver en ny jacka också??

*Ett sponsrat inlägg men mina egna åsikter

0 reaktioner på ”Rustad för hårt arbete

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.