Elin, Shopping, Vardagen

Save by teknikstrul

I fredags åkte vi ner till Trelleborg för att hämta ut Elins tandsmycke. Hon, precis som jag och Isabell, skulle äntligen få sin första tappade tand i ett guldhalsband. Elin har väntat tålmodigt på guldsmeden men i fredags var det som sagt äntligen dags..

Lite rolig kuriosa är att Isabell fick sitt halsband för exakt tre år sedan.. Snacka om att vara synkade..?

Nå, ja.. Vi åkte ner hela familjen för att samtidigt ha lite fredagsmys på Pinchos. En mysig start på helgen..

Gud var med oss

Men innan vi kom till restaurangen gjorde vi några ärenden på stan.. Vi hämtade som sagt tanden hos guldsmeden. Men det är ju bara ett smycke.. Hon behöver ju även kedjan.. Så vi knallade in på guldfynd och berättade vårt ärende.. En tunn guldkedja till barn.. Vi provade lite olika och hittade den perfekta. Jag frågar om priset men hör nog fel. Säger ”ja, den tar vi” även om jag tyckte den var dyr!!!

Väl i kassan kostar kedjan 1799 kr.. Alltså ännu mer än jag först hörde.. Oj! Shit! Ska Elin gå runt med ett halsband för nästan 3000 runt halsen?? Nä det känns inte bra.. Men hur backa nu??

När jag sen ska betala så funkar inte mitt kort.. Tekniskt fel.. Provar ett annat.. Samma sak.. Vi provar andra kassan men samma fel.. Till saken hör att jag precis betalt tanden hos guldsmeden utan problem.. Å Daniel handlar i samma stund på Clas Ohlsson utan problem..

Jag får prova att ta ut pengar i bankomaten men även där utan resultat.. Jag provar logga in på banken i appen men den bara snurrar..

Daniel kommer och provar sitt kort (efter att han fått en chock över priset.) Samma sak tekniskt fel…..

Det var bara att ge upp och gå där ifrån. Butiksbiträdet var nog den som var mest ledsen över den avbrutna affären för själv tog jag mig en lättnad suck och gick glatt vidare med mina 1800 kvar på banken..

Visst måste det ha varit GUD igen som gjort en radioskugga i rättan tid?!?

Tänk om.. Tänk rätt..

Dock kvarstår ju behovet av kedja till halsbandet.. Det är då nätshopping och Ur&Penn kommer in i bilden.. Jag spanar in deras utbud och hittar en liknande kedja med ett hänge dock men till ett totalt på 900 kr.. Dessutom rea och nedsatt till 440 kr. Lite återbäring på det så slutade det på 380 kr för ett guldhalsband med ett sött hjärta på som hon kan lägga i smyckesskrinet istället..

(Bild lånad från Ur&Penn)

Så nu väntar vi bara på leveransen så hoppas vi att vi alla blir nöjda och glada..