Lina tipsar, Sponsrat, Vardagen

Stärk bäckenbotten med TensCare

//Detta inlägg är sponsrat av TensCare//

I detta inlägg kommer jag vara väldigt öppen och privat men det bjuder jag på. Jag vet om att jag inte är ensam om dessa besvär och varför ska vi behöva skämmas över det??

Försvagad bäckenbotten

Jag har fött två barn och har efter varje förlossning varit noga med mina knipövningar.. Jag har fått mycket väl godkänt vid mina återbesök och tyckt att jag inte alls har haft några besvär.. Skönt!!

Men så smyger sig besvären sig sakta fram allt eftersom.. Numera kan jag inte nysa utan att ha benen i kors.. Ja det är sant. Utan korsade ben kommer det garanterat några droppar i trosan..

Barnen fick en studsmatta och vill inget hellre än att jag ska hoppa med dem. Men ärligt talat så känns det så obehagligt i hela nedre partiet.. Dock upplever jag det som en träning då jag måste spänna alla muskler i bäckenet men även mage och rumpa.. ?

För att inte tala om att hoppa hopprep.. Vissa pass på gymmet innehåller just hopprep och ja jag skäms men det funkar inte alls för mig.. Jag kissar på mig!! Å det är inte enbart några droppar vi pratar om utan det är rejält blöt trosa här.. Najs!!

Perfect PFE från TensCare

Därför blev jag så glad och nyfiken när jag fick höra om Perfect PFE från TensCare som är en maskin som tränar och förstärker just bäckenbottenmusklerna.. Jag har aldrig hört talas om den tidigare och vet egentligen inte vad jag ska förvänta mig.. Hur kommer det att kännas när den används? Gör det ont?? Kommer jag få träningsvärk? Vilket resultat får jag efter sex respektive 12 veckor?? Kommer jag kunna hoppa hopprep igen??

Jag visste som sagt ingenting innan jag fick hem den i brevlådan. Jag öppnade förpackningen och insåg att det är något jag ska föra upp i härligheten för att träna.. ??.. Oj det hade jag inte alls föreställt mig.. Men samtidigt så logiskt.. Hur ska man annars träna bäckenbotten..

Min nästa tanke blev då Hur och när ska jag använda den?? Inte direkt så att jag går runt i huset med den i uppstoppad. Framför Tv:n på kvällen.. Nja inte så lockande.. Får nog fundera lite på det där Huret..?

Men samtidigt är jag så nyfiken på att prova den och vill bara köra igång direkt..

Rekommendationerna säger att man ska träna 20 minuter varje dag i ca 12 veckor men att de flesta brukar känns skillnad efter redan 3-4 veckor..

Vill du läsa mer om produkten så hittar du den hos TensCare och kan gå via min direktlänk HÄR. Lider du som jag så kanske jag har svaret här till dig.. Jag återkommer om några veckor med min ärliga åsikt.. Nu är jag supertaggad att träna min bäckenbotten..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *