Bloggrelaterat, Studier

Trött och noll tålamod men så tacksam..

Jag har tagit mig mod och ork för att sätta mig framför datorn och blogga om Elins båda kalas från helgen.. Jag valde att anväda min systemkamera för att dokumentera kalaset.. Något jag ångrar nu för kameran vill inte alls samarbeta med varken mig, datorn eller min mobil just nu.. Jag har suttit i en timme nu och försökt lägga in bilder men bilderna ligger hela tiden ner istället för att stå upp som de ska.

Nu ger jag upp för kvällen.. Jag har inget tålamod alls för detta idag!!! Så trist för jag har ju så mycket jag vill visa. Det var två mycket lyckade kalas.. Men men.. Jag får se om jag får bättre lycka en annan gång.

En bild jag dock lyckades få in är en bild på alla fina gåvor som jag fått som uppvaktning för min Speciallärarexamen.. Jag är så tacksam och överväldigad över allt!!!! Tack snälla för alla som har tänkt på mig..

4 reaktioner på ”Trött och noll tålamod men så tacksam..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.