Min familj, Plantering, Renovering

Vårfix i trädgården…

Idag har vi verkligen haft vår här i Skåne.. Kameran har flitigt dokumenterat vår dag så jag tänkte dela med mig av hela vår dag i ett och samma inlägg.. Idag har vi verkligen varit både flitigt och samarbetat både stora och små.. Så härlig och solig dag..

Vi började dagen tidigt med att gå ut redan klockan nio.. Daniel körde till tippen för att köpa jord.. Sen ställdes den nya pallkragen på plats.. När barnen hjälpte Daniel att fylla den med jord passade jag på att plantera om mina gurkor som nu kommit ut en bra bit och var redo för nya krukor.. Jag har även sått chilipeppar.

Några vårtecken i trädgården..

Här sitter Isabell och väntar på något gott.. Va det var får ni se i ett eget inlägg.. Tänkte först ha med det här men då blir detta inlägg såååå långt och det är roligare att projektet får ett eget inlägg..

Så nu hoppar jag lite i tiden.. Som ni ser på våra kläder så blir det varmare och plagg efter plagg åker av allt eftersom..

När Daniel och Isabell roade sig med sitt projekt passade jag och Elin på att tvätta av möbler så vi kunde njuta lite av solen.

Det jag tycker är extra intressant med bilden i mitten är skånska flaggan.. Visst det ser ut som att flaggan sitter på fönstret?!! Men det sitter på bilen som är inne i garaget men lyser upp så mycket ändå.. Lite coolt..

Det blev även en hel del gunnat när vi ändå var ute..

Skititga men glada barn..

0 reaktioner på ”Vårfix i trädgården…

  1. Så mysigt ni ser ut att ha haft det, vädret har verkligen varit underbart här idag också! Vi passade på att sitta i solväggen och njuta en stund efter lunch, så härligt med solens varma strålar mot huden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *