Experiment, Isabell

Vi provpysslar en korg

Kommer ni ihåg att vi blev utvalda som provpysslare via Salitos?? Nu har vi pysslat vår lilla korg.. Jag lyssnade på flera av er och filmade men filmen blev på tok för lång och inte så rolig att titta på då det var lite klurigt att pyssla så ni får helt enkelt hålla er till godo med mitt bildregn..

Låt oss börja..

Vi fick ett paket med skumgrejer som skulle sättas ihop till en korg. Tyvärr var inte vårt set komplett vilket påverkade pysslet lite. Paketet innehöll enligt bilden nedan..

Att trycka ut skumbitarna var roligt tyckte Isabell.. Även om det var lite pilligt..

Nästa steg var att sätta in de blå ”väggarna”. Tyvärr saknades en så vi kunde inte fylla alla hål utan fick ett titthål istället.

Sen var det egentligen dags att väva in korgen men vi valde att sätta ihop de blå med ett snöre högst upp redan nu för att binda ihop den lite och på så sätt underlätta när vi skulle fläta.

Sen var det bara till att börja fläta korgen.. Isabell började bli lite trött vid detta laget så hon tyckte det var lite svårt.. Men med pepp och stöttning lyckades vi väva hela.. Att pynta den var desto roligare.

#salitos #provpysslare

0 reaktioner på ”Vi provpysslar en korg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *