Sponsrat

Yankee Candle doftljus skapar stämningen i hemmet

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Doftriket.se

Yankee Candle doftljus

Ni kan tro jag blev glad när jag öppnade brevlådan idag. Jag hade nämligen fått post från Doftriket.. Ett Yankee Candle doftljus.. Jag bara älskar dessa doftljus då de sprider en lagom doft i huset. De skapar faktiskt en riktig myskänsla. Jag har flera olika i mitt hem men aldrig provat just denna doft som heter Coastal living.

Yankee Candle Costal living doftljus
Yankee Candle Costal Living doftljus

Lite otippat att jag skulle välja ett mintgrönt ljus i stället för rosa va.. Men ibland överträffar jag mig själv. 😉 Jag föll faktiskt för namnet och färgen denna gång. Jag ville testa något nytt. Det är egentligen inte lätt att handla doftljus på nätet eftersom det inte går att provdofta.  Jag fastnade först för bilden på glaset när jag valde doftljus och just denna bild fick mig att tänka på havet och sommaren. En sådan doft kan väl inte bli fel. Jag tycker även färgen på ljuset speglar kombinationen havsbris och sommar.. När jag sen läste doftljusets beskrivning ”Yankee Candles doftljus Coastal Living erbjuder en spännande blandning av salt och sött. En känsla som för dig till kusten och varma havsbrisar.” kände jag att jag måste prova detta doftljus

Det är en sak att dofta på ett ljus när det är släckt men en helt annat att dofta när det är tänt. Så självklart tände jag ljuset direkt för att kunna få en rättvis bild av doftljuset. Mycket riktigt det doftar behagligt inte så stickande som det finns doftljus som gör.. Inga namn nämnda 😉

20180411_1718577702375256626549481.jpg
20180411_1720343503088732794252645.jpg
20180411_1721198708993381974368886.jpg

Lite att tänka på när man använder Yankee Candle doftljus

Det är så lätt att man tänder ett ljus och låter bara det brinna en liten stund för att man inte vill bränna upp det för fort.. Men vet ni vad det är faktiskt sämre för ljuset än att låta det brinna ordentligt. Yankee Candle ska man helst låta brinna så länge att vaxet är smält ända ut till kanten. Sen ska man gärna inte låta det brinna längre ner än att det har ca 1 cm vax kvar på botten för att undvika att glaset blir för varmt. Ett annat tips är att trimma veken till 0,3 mm varje gång du ska tända ljuset. Genom att följa dessa instruktioner har du maximerat ditt ljus kapacitet.

Yankee candle doftljus

2 reaktioner på ”Yankee Candle doftljus skapar stämningen i hemmet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.